Åpnet pengebingen

På et rekordraskt årsmøte vedtok medlemmene i Grimstad og omegns travselskap å åpne pengesekken.

Laget vil kjøpe traktor for inntil 150.000 kroner og bygge flere bokser på Frivoll travbane. Trykk på treningshester hos leietaker Johan Eriksen og behov for amatørbokser er årsaken. Byggingen er kostnadsberegnet til rundt 50.000 kroner. Det skal gi fire nye bokser.

Regnskapet viste et overskudd etter budsjett på 26.000 kroner. Dette var etter at laget hadde økt inntektene med over 120.000 kroner, som igjen var benyttet til ekstraordinær oppgradering og vedlikehold av stallbygg og treningsveier.

Sportslig var 2016 klubbens beste år noen sinne. 3,3 millioner innkjørt og 57 seiere ble fasiten. Totalt har det 105 medlemmer store laget snaut 90 aktive hester registrert. Flaggskipene var i 2016 Valla d’Estino og Pave Odin, som også ble «Årets hest»-vinnere i sine raser.

For 2017 er planene, i tillegg til nybygg og traktorkjøp, å fortsette oppgraderingen av treningsfasilitetene og banen, samt holde høyt aktivitetsnivå med foredrag, turer og lokalkjøringer. Det blir også opprettet en ponnitravgruppe i 2017, etter at dette har lagt nede i flere år.

Styret for 2017 er:

Stein Larsen – leder

Torfinn Søgård – nestleder

Margrethe Nilsen – sekretær

Tonje Ramfjord – kasserer

Trond Ålenborg – styremedlem