Flere i Norgestoppen

Årets sjette måned er snart til veis ende. Det er tid for statistikk.

Flere av klubbens hester er i Norgestoppen. En kjapp gjennomgang fra travsport.no viser at fem av klubbens hester er helt i toppsjiktet i sine årganger.

Chipover SS er på sjetteplass over de varme treåringens seiersliste, den tiende raskeste i årgangen så langt og den med tredje mest penger. Hingsten til Trond Møretrø har tjent 195.000 så langt og travet 14,4. To seire er det blitt.

Shotproof_19G2592_halvbredde
Chipover SS

Frivoll Borken (3) er sin årgangs sjette raskeste på volte med sine 29,4. Han er den med 18 mest penger, 32.000 kroner og på 13 plass med sin seier og andreplass på tre starter.

Frivoll Borken og Trond Haugen på Sørlandets Travpark. Foto: Baard Larsen
Frivoll Borken og Trond Haugen på Sørlandets Travpark. Foto: Baard Larsen

Valla D’Estino (4) har som kjent hatt en trøblete start på året. Men i første start med klaff travet den 12,8 og er dermed årgangens 13 raskeste fireåring.

Haugestad Losen (4) slo ut i full blomst denne våren. Med sine to seire og en andreplass er den nummer 20 på seiersstatistikken og nummer 27 på listen over innkjørte. Den har så langt hentet hjem 58.000 kroner.

Pave Odin er den femårige kaldblodsen med 4 raskeste tid etter at han forleden vant på 1.25,0 i Sverige. Han er med sine 171.555 kroner er han nummer ftre på listen over innkjørt blant femåringene, mens hans tre seire, to andre og tre tredje sender ham inn på en 23 plass på seiersoversikten. (Vi har lagt til resultatet fra Sverige i DNTs statistikk).

Siste på adelskalenderen vår er den slitesterke doen Ask Eld og Vestpol Faxen. Ask Eld er på 25 plass blant de eldre kaldblodsene med sine tre seire, en andre og en tredje. Med sine 138.000 innkjørt er han på 25. plass på den listen.

Vestpol Faxen er så langt den 10 raskeste eldre kaldblods i landet, med sine 1.21,4 auto over 1609 meter.

Ask Eld
Ask Eld