Vi beklager!

I forbindelse med lokalkjøringen skjærtorsdag, ble hesten Einstad Jenta i 6. løp feilaktig disket for galopp i mål.

IMG_4104

Eier Anne Kari Løvli gjorde klubben oppmerksom på dette like etter hendelsen, og sendte oss en beskrivelse av det som skjede:

«Min hest ble veldig sjenert av hest nr 3 rett føre mål. Kusken der bare dro ut så min hest hoppet til siden og tok noen galopp steg og da unngikk at det skjedde en ulykke. Men var nede i trav føre mål og travet fint over mål. På veien hjem får jeg tlf fra venner som hadde sett live sendingen og syntes at hesten hadde berget seg bra inn etter nesten å blitt kjørt på og travet fint over mål. Jeg blir litt satt ut for jeg ble jo disket for galopp.  Da jeg kommer hjem setter jeg meg til å se løpet på youtube i reprise og så det mange ganger å klarer ikke å se at hun galopperte over mål».

Styret behandlet forleden saken på styremøte og har gitt dette svaret:

Hei

Vi har behandlet din klage på vårt styremøte.

Grimstad og Omegns travselskap har sett videoen og diskutert saken. Det er ingen tvil om at hesten er i trav når den passerer mållinjen og dermed er uriktig disket. Det beklager vi! Dette er en menneskelig svikt som kan, men ikke skal forekomme. Som arrangør tar vi selvsagt det fulle ansvar. For Grimstad og omegns travselskap er lokalkjøringene viktige som aktivitetstilbud og rekruttering, samt et bilde utad. Vi ønsker alle skal være fornøyde og bestreber oss på hele tiden å levere en så god «vare» som mulig. Vi ser at det målet ikke er oppnådd her. For å bøte på feilen, tilbakebetaler vi selvsagt starttilskuddet på 200,-kroner og dekker dieselutgifter med kroner 500,- Vi ber derfor om at du oversender ditt kontonummer, slik at dette kan utbetales. Styret håper dette er et ok plaster på såret og håper vi ser deg igjen en annen gang!

Mvh

Stein Larsen,  Leder

Dette til orientering, da saken har versert på enkelte sosiale medier på Facebook, og vært gjenstand for livlig diskusjon.