Vi har passert 500.000

Klubbhestene har allerede passert 500.000 kroner innkjørt i 2016!

Det er spådd at 2016 kan bli et stort år for klubbens hester. Slik kan det se ut så langt også. Per 12. april har klubbhestene kjørt inn over 500.000 kroner. i Hele fjor kjørte de inn rett over 1,9 millioner.

pave odin
Pave Odin

Best så langt er Ask Eld til Einar Askvik med sine 107.000 innkjørt. Deretter følger Chipover S.S. tilhørende Trond Møretrø med sine 80.000 kroner, fulgt hakk i hjel av Pave Odin til Trond Mikkelsen og Tonje Ramfjord med 76.000 kroner.

Ask Eld
Ask Eld

Og da vet vi at seiersmaskiner som Valla d’Estino og Tyri Gubben, for å nevne noen, ikke har kommet til start eller fått klaff i løp ennå.

På toppen av det venter vi på debuten til talentene TinTin og Frivoll Borken.

Spennende hester som Lilje Bausa, Haugestad Losen og Reime Stjerna er i full gang med sine karrierer, og ser spennende ut.

Kjente bidragsytere som Arnt Haaken, Gershwin og Amiral Godiva og Sonar Brodde har alle vært i ilden og levert gode prestasjoner. Det har også Ejo Tina, Ligthning og Just Me.

tyri gubben
Tyri Gubben

Her kan du se video av Chipover S.S. siste seiersløp

Mye skjer

Ellers kan det fortelles at kurset med Jørn Morten Kvikstad ble en stor suksess. De 25 deltakerne fikk masse nyttig lærdom og tips rundt skoning og ballansering av sine hester.

skokurs

Sandløypa, banen og jernbanelinja er godt benyttet om dagen. Styret forsøker å holde alle tilbudene så gode som mulig. Det krever masse tid og energi. DU kan bidra med å plukke litt stein når du benytter tilbudene, da det stadig dukker opp litt her og der under arbeidene. Det letter arbeidet vårt mye!

Av styresaker de siste ukene er det ikke stort å melde. Det går mye i lokalkjøringer og aktivitetstilbud.

Grasrot Plakat Liggende