Eriksen på plass – snart lokalkjøring

Det skjer mye om dagen, til tross for ferien. Nå rettes blikket mot lokalkjøringen 21. august.

pplass
Den nye parkeringsplassen på Frivoll kostet klubben 12.500 kroner. Hrani gikk inn med samme beløp, mens jobben ble tatt på dugnad.

Først vil styret takke alle dem som har bidratt til at stallen ble satt i stand på rekordtid og så billig som overhodet mulig. Deltakelsen på dugnadene var utrolig, og styret takker med dette alle på en gang. Innsatsen var gull verdt.

Eriksen på plass

I vår lille gjennomgang starter vi med å ønske Johan K Eriksen velkommen som trener på Frivoll. Dette er noe styret har jobbet med et år! Vi er nemlig av den oppfatning at en trener på banen er det som trengs for å ha et skikkelig tilbud til områdets amatører.

Nå har vi fått en ung og sulten vestlending, som ikke bare kjører godt i løpsbanen, men som også kan trene hest og har ballast fra flere gode trenere. Det er nå bare for alle å oppsøke Johan i stallen, der han er fra 08 hver morgen og så lenge det er noe å gjøre. Han hjelper med kjøring, trenining, skoning og tips. Det er en gutt med glimt i øyet og kjappe replikker, akkurat det som trengs her hos oss.

Styret ønsker ham velkommen og håper medlemmene legger et besøk innom stallen og Johan.

travv
Johan K Eriksen er på plass på Frivoll.
Lokalkjøringen

Klubbens lokalkjøring er søndag 21. august. Hele kjøringen er sponset av danske Travdiscount, som stiller med dekken og rosetter til alle dagens vinnere.

I tillegg blir det selvsagt flotte premier til alle vinnere og plasserte denne dagen. Dette er klubbens egen kjøring og et viktig bidrag til vår økonomi. Vi håper derfor på mange hester og mye folk denne søndagen. Så det er bare å ta med seg slekt og venner. Dette blir bra!

Økonomi

Klubbens økonomi er selvsagt noe presset etter de store investeringene i stallen. Den er som tidligere orientert om, totalrenovert. Dette har kostet rundt 50.000 kroner.

Da er alle skiller i stallen skiftet, den er malt og desinfisert, samt at det er lagt gulv i nytt kontor og alt av rør og lys oppgradert. Videre kommer det solarie fra 1. august i skostallen. Denne er nå ryddet og klar for bruk.

stall
Stallen er totalrenovert for ca 50.000 kroner i sommer.

Økonomisk ligger klubben etter dette rundt 0 i regnskapet for året under. Styret jobber selvsagt med å oppnå budsjettet på 28.000 i overskudd, men det kan bli hardt. Men ender vi på 0 etter ekstrautgifter på 65.000 må det sies å være bra.

Sportslig

Til slutt litt om det sportslige. Klubbens hester biter godt fra seg. Spesielt Pave Odin, Chipover SS og Valla d’Estino drar lasset i positiv retning. For klubben, miljøet, rekrutteringen og medieomtalen er deres prestasjoner utrolig viktige.

Vi håper alle ser verdien av dette og er med på å heie frem alle klubbhester om det er i hverdagstrav, V75 eller storløp. Det er en voldsomt god tone i klubben for tiden, og den skal vi holde på. Vi er ikke flere enn vi må være som holder denne sporte kjær.