Vi beklager!

I forbindelse med lokalkjøringen skjærtorsdag, ble hesten Einstad Jenta i 6. løp feilaktig disket for galopp i mål.

IMG_4104

Eier Anne Kari Løvli gjorde klubben oppmerksom på dette like etter hendelsen, og sendte oss en beskrivelse av det som skjede:

«Min hest ble veldig sjenert av hest nr 3 rett føre mål. Kusken der bare dro ut så min hest hoppet til siden og tok noen galopp steg og da unngikk at det skjedde en ulykke. Men var nede i trav føre mål og travet fint over mål. På veien hjem får jeg tlf fra venner som hadde sett live sendingen og syntes at hesten hadde berget seg bra inn etter nesten å blitt kjørt på og travet fint over mål. Jeg blir litt satt ut for jeg ble jo disket for galopp.  Da jeg kommer hjem setter jeg meg til å se løpet på youtube i reprise og så det mange ganger å klarer ikke å se at hun galopperte over mål».

Styret behandlet forleden saken på styremøte og har gitt dette svaret:

Hei

Vi har behandlet din klage på vårt styremøte.

Grimstad og Omegns travselskap har sett videoen og diskutert saken. Det er ingen tvil om at hesten er i trav når den passerer mållinjen og dermed er uriktig disket. Det beklager vi! Dette er en menneskelig svikt som kan, men ikke skal forekomme. Som arrangør tar vi selvsagt det fulle ansvar. For Grimstad og omegns travselskap er lokalkjøringene viktige som aktivitetstilbud og rekruttering, samt et bilde utad. Vi ønsker alle skal være fornøyde og bestreber oss på hele tiden å levere en så god «vare» som mulig. Vi ser at det målet ikke er oppnådd her. For å bøte på feilen, tilbakebetaler vi selvsagt starttilskuddet på 200,-kroner og dekker dieselutgifter med kroner 500,- Vi ber derfor om at du oversender ditt kontonummer, slik at dette kan utbetales. Styret håper dette er et ok plaster på såret og håper vi ser deg igjen en annen gang!

Mvh

Stein Larsen,  Leder

Dette til orientering, da saken har versert på enkelte sosiale medier på Facebook, og vært gjenstand for livlig diskusjon.

Vi har passert 500.000

Klubbhestene har allerede passert 500.000 kroner innkjørt i 2016!

Det er spådd at 2016 kan bli et stort år for klubbens hester. Slik kan det se ut så langt også. Per 12. april har klubbhestene kjørt inn over 500.000 kroner. i Hele fjor kjørte de inn rett over 1,9 millioner.

pave odin
Pave Odin

Best så langt er Ask Eld til Einar Askvik med sine 107.000 innkjørt. Deretter følger Chipover S.S. tilhørende Trond Møretrø med sine 80.000 kroner, fulgt hakk i hjel av Pave Odin til Trond Mikkelsen og Tonje Ramfjord med 76.000 kroner.

Ask Eld
Ask Eld

Og da vet vi at seiersmaskiner som Valla d’Estino og Tyri Gubben, for å nevne noen, ikke har kommet til start eller fått klaff i løp ennå.

På toppen av det venter vi på debuten til talentene TinTin og Frivoll Borken.

Spennende hester som Lilje Bausa, Haugestad Losen og Reime Stjerna er i full gang med sine karrierer, og ser spennende ut.

Kjente bidragsytere som Arnt Haaken, Gershwin og Amiral Godiva og Sonar Brodde har alle vært i ilden og levert gode prestasjoner. Det har også Ejo Tina, Ligthning og Just Me.

tyri gubben
Tyri Gubben

Her kan du se video av Chipover S.S. siste seiersløp

Mye skjer

Ellers kan det fortelles at kurset med Jørn Morten Kvikstad ble en stor suksess. De 25 deltakerne fikk masse nyttig lærdom og tips rundt skoning og ballansering av sine hester.

skokurs

Sandløypa, banen og jernbanelinja er godt benyttet om dagen. Styret forsøker å holde alle tilbudene så gode som mulig. Det krever masse tid og energi. DU kan bidra med å plukke litt stein når du benytter tilbudene, da det stadig dukker opp litt her og der under arbeidene. Det letter arbeidet vårt mye!

Av styresaker de siste ukene er det ikke stort å melde. Det går mye i lokalkjøringer og aktivitetstilbud.

Grasrot Plakat Liggende